Кіровоградська область: під час пожежі врятовано чоловіка та жінку (ФОТО)

Січень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1326 | Коментарі: 0

8 січня 2012 року двоє погорільців з селища Пантаївки, що в Олександрії, можуть занести у календар як дату свого другого народження. О пів на одинадцяту вечора до Служби порятунку надійшло повідомлення про дим з квартири на другому поверсі двоповерхівки. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Зайшовши у квартиру, рятувальники виявили на підлозі непритомних чоловіка та жінку, 1955-го та 1956 років народження, відповідно. Їх негайно перенесли на свіже повітря та до приїзду швидкої зробили штучне дихання. У тяжкому стані з діагнозом отруєння чадним газом постраждалих госпіталізували до Олександрійської центральної міської лікарні.
Мешканці квартири прийшли до тями та після лікування у відділенні інтенсивної терапії повернулися з лікарні додому. Їх необережність під час куріння визначено ймовірною причиною пожежі.

Кіровоградська область: під час пожежі врятовано чоловіка та жінку (ФОТО)

Кіровоградська область: під час пожежі врятовано чоловіка та жінку (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool