Кіровоградська область: найбільш резонансні злочини та події на 31 жовтня 2012 року

Жовтень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 11 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 грабіж, 5 крадіжок майна громадян та 1 злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотиків. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Знам’янського міського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 33-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у викраденні близько 1 тони качанів кукурудзи із поля, розташованого на території однієї із сільських рад. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Олександрівського райвідділу міліції із заявою про пограбування звернулася 82-річна жителька одного із населених пунктів району. Неподалік залізничного вокзалу, спричинивши пенсіонерці тілесні ушкодження, невідома особа відкрито заволоділа її грошима у сумі 1200 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину правоохоронці викрили 15-річного жителя районного центру.

На одній із вулиць обласного центру працівники Кіровського відділу міліції затримали 42-річного місцевого жителя, у якого виявили поліетиленовий пакет з коноплею вагою близько 5 грамів. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Знам’янського міського відділу міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 34-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя. Зловмисник проник до будинку жителя районного центру, звідки викрав телевізор. За цим фактом порушено кримінальну справу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool