Кіровоградська область: надзвичайні події з 5 по 8 квітня 2013 року

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 724 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

4 квітня у м. Знам′янка внаслідок порушення правил пожежної безпеки при монтажу димоходу печі опалення виникла пожежа 4 м2 перекриття приватного житлового будинку на двох господарів. Врятовано житловий будинок та майно.
5 квітня у м. Гайворон горіло 0,5 м3 дров у квартирі мешканки двоповерхового житлового будинку. Причина пожежі – порушення господаркою правил пожежної безпеки при експлуатації котла на твердому паливі.
У Світловодському районі на автошляху Олександрія-Глинськ виникла пожежа пасажирського автобусу «ПАЗ-672», який здійснював рейс за маршрутом «Микільське - Олександрія». У салоні на момент надзвичайної події було 10 пасажирів. Фахівці встановили орієнтовну причину пожежі – коротке замикання електропроводки.
В Кіровограді по вулиці 20 років Міліції рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №5 допомогли вилучити автомобіль «Opel Vectra», який переднім колесом потрапив у яму, що утворилася внаслідок просідання ґрунту.
6 квітня у м. Кіровоград по вул. Героїв Сталінграда внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 5 м2 сміття на відкритій території.
У м. Олександрії рятувальники підрозділу державної пожежно-рятувальної частини №11 двічі за добу виїжджали надавати допомогу правоохоронцям та медикам по відкриванню дверей квартир.
7 квітня у м. Кіровограді по вулиці Маршала Конєва о 12.30 необережне поводження з вогнем при палінні невстановленої особи призвело до пожежі 2 м2 домашніх речей на балконі житлової чотирнадцятиповерхівки.
У м. Олександрії через необережне поводження з вогнем невстановленої особи горіло 6 м2 зовнішньої обшивки труби тепломережі.
У Кіровограді по вулиці Чорновола рятувальники допомогли громадянам дістати кота з дерева.
У с. Мартоіванівка (м. Олександрія) рятувальники дістали собаку з недіючої криниці.
У с. Мар′янівка Новоукраїнського району рятувальники надали допомогу працівникам міліції по вилученню тіла загиблої 75-річної жінки з криниці.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool