Кіровоградська область: надзвичайні події з 19 по 22 жовтня 2012 року

Жовтень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

19 жовтня у с. Олександрівка Петрівського району внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа 24 кв. м покрівлі житлового будинку.
У с. Новогригорівка Долинського району необережне поводження з вогнем невідомої особи спричинило пожежу 10 кв. м домашніх речей у літній кухні на території приватного домоволодіння.
До реанімаційного відділення Кіровоградської дитячої обласної лікарні з діагнозом «отруєння грибами» госпіталізовано трьох 15-річних підлітків.
У м. Кіровограді за двома адресами та у м. Олександрії працівниками місцевих пожежно-рятувальних підрозділів надано допомогу по відкриванню дверей квартир.
20 жовтня в смт Павлиш горів автомобіль «Ford Transit». Причина пожежі встановлюється.
В смт Смоліно Маловисківського району на 550-му горизонті Смолінської шахти ДП «Схід ГЗК» під час проведення гірничих робіт з висоти 20 м у рудоспуск упав робітник. Особовим складом Смолінського та Новокостянтинівського воєнізованого гірничо-рятувального відділення Олександрійського воєнізованого гірничо-рятувального (аварійно-рятувального) загону тіло загиблого чоловіка піднято на поверхню. Причина нещасного випадку встановлюється.
У с. Кам’яна Криниця Ульяновського району виявлено артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Вибухонебезпечний предмет знешкоджено 22 жовтня саперами аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
До Олександрівської центральної районної лікарні з діагнозом «отруєння грибами» у середньоважкому стані госпіталізовано 72-річного жителя с. Розумівка.
21 жовтня у м. Ульяновка виникла пожежа автомобіля «ВАЗ-21099». Причина пожежі – встановлюється. Власника з опіками рук та обличчя ІІІ ступеня доставлено до Ульяновської центральної районної лікарні.
У м. Олександрії необережне поводження господаря з вогнем призвело до пожежі 0,5 кв. м будівельного сміття на території його домоволодіння.
У с. Соколівське (м.Кіровоград) рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області допомогли власнику відкрити двері його приватного будинку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool