Кіровоградська область: ДТП - зіткнення мікроавтобуса «Citroen» із пасажирським автобусом (ФОТО)

Липень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

25 липня об 11:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення з Світловодської ЦРЛ про те, що на автошляху «Кременчук-Світловодськ-Чигирин» біля с.Велика Андрусівка Світловодського району внаслідок зіткнення мікроавтобуса «Citroen» з пасажирським автобусом було травмовано 3 людей, з них – 1 дитина.

У пасажирському автобусі перебувало 15 пасажирів та водій, а у мікроавтобусі «Citroen» – водій з пасажиром. 28-річного водія мікроавтобуса та 45-річну пасажирку рейсового автобуса у стані середньої тяжкості госпіталізували до травматологічного відділення Світловодської ЦРЛ. 4-річний хлопчик, пасажир рейсового автобуса, зазнав легких травм і перебуває на амбулаторному лікуванні.

Кіровоградська область: ДТП - зіткнення мікроавтобуса «Citroen» пасажирським автобусом (ФОТО)

Кіровоградська область: ДТП - зіткнення мікроавтобуса «Citroen» пасажирським автобусом (ФОТО)


У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool