Кіровоградська область: до добу рятувальники ліквідували 6 загорянь

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 757 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи 6 разів залучались на ліквідацію пожеж.

Так, 14 червня о 06:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Камбурліївка Онуфріївського району. На місці пожежі з’ясувалось, що горить 40 т сіна в сіннику. Силами рятувальників 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївки, місцевої пожежної команди с. Павлиш та добровільної пожежної дружини СТОВ «Родіна» о 12:15 пожежу було ліквідовано.

Опівдні рятувальники 24-ї ДПРЧ загасили пожежу 1 га сухої трави на відкритій території за межами м. Бобринець.
О 13:04 надійшло повідомлення про пожежу на пров. Зимоліна у м. Гайворон. На момент прибуття на місце виклику горіло 1 м2 домашніх речей в підсобному приміщенні на 1-му поверсі 3-поверхового житлового будинку. Силами рятувальників 21-ї ДПРЧ м. Гайворон пожежу було приборкано о 13:54.
Вогнеборці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ ліквідували пожежу 600 м2 сміття на відкритій території Павлівської сільради.

О 18:28 бійці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка ліквідували загоряння 1 м2 домашніх речей у господарчій споруді на території приватного домоволодіння на вул. Мічуріна в районному центрі.
Вже 15 червня бійці 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївка та місцевої пожежної команди смт Павлиш загасили пожежу 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Зарічній у с. Камбурліївка.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає.

Причини пожеж встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool