Кіровоградська область: чотири рази рятувальники гасили пожежі на відкритих територіях

Травень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи чотири рази гасили пожежі сміття, соломи та сухої трави на відкритих територіях.

Так, 27 травня бійці 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон ліквідували загоряння 100 м2 сухої трави за межами міста, рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Олександрія приборкали загорання 50 м2 сухої трави та гілля на відкритій території вул. Староонуфріївській міста.

 Цього ж дня о 18:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території вул. Дружби у смт Новгородка. Як з’ясувалось, на відкритій території горіло 10 т соломи торішнього врожаю. Травмованих та загиблих немає. О 19:15 пожежу було локалізовано та о 21:48 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучалось 6 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка. О 23:30 рятувальнки 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська ліквідували пожежу 4 м2 дерев’яних будівельних відходів на відкритій території.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи чотири рази гасили пожежі сміття, соломи та сухої трави на відкритих територіях.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool