Кіровоградська область: на водоймах врятовано двох людей

Травень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

24 травня о 2:13 до служби порятунку повідомили, що у м. Кіровограді в каналі річки Інгул зі сторони скверу Воїнам-афганцям помічено чоловіка. Рятувальники чергового відділення державної пожежно-рятувальної частини №5, яке негайно прибуло на місце події, за допомогою мотузки та підручних засобів постраждалого дістали з водойми.

За півгодини подібна подія трапилась у м. Світловодську. О 2.49 на пункт зв’язку частини ДПРЧ-17 надійшло повідомлення про надзвичайну подію. Випадковий свідок зателефонував з мобільного і розповів, що в районі вулиці Приморської в річці Дніпро Кременчуцького водосховища перебуває літня жінка і кличе на допомогу. На місце події негайно виїхали чергове відділення на аварійно-рятувальному автомобілі та водолазно-рятувальне відділення ДПРЧ-17. Проте ще до приїзду рятувальників небайдужі громадяни допомогли 64-річній місцевій жительці вибратись з водойми на берег і передали лікарям швидкої, які теж прибули за сигналом тривоги. Після попереднього медичного огляду встановлено, що постраждала знаходиться в задовільному стані та від госпіталізації відмовилася.
Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил безпечного поводження на водоймах –бережіть власне життя.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool