Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

З 21 грудня у відділі популяризації книги буде оформлена книжкова виставка «Літературна Кіровоградщина».

На виставці будуть представлені книжки авторів, якими пишається наш край. А пишатися нам і справді є чим – Кіровоградська область посідає третє місце в Україні після Київської та Львівської областей. Найвідоміші серед них Володимир Винниченко, Юрій Олеша, Арсеній Тарковський та багато інших. Також на виставці буде представлена творчість сучасних письменників Кіровоградщини.

З 22 грудня відділ абонементу запрошує продовжити знайомство з європейською літературою. «Знайомтесь ‒ література Європи: Португалія та Іспанія» - під такою назвою буде оформлена книжкова виставка. Ім’я Сервантеса відоме усьому світові, проте чи багато інших митців ми знаємо? Епоха Відродження, модернізм, проза і поезія – найкращі представники і найцікавіші видання. Усі відвідувачі виставки матимуть нагоду почитати твори мовою оригіналу.
27 грудня з 12.00 до 15.00 відбудеться передноворічне засідання студії творчого настрою Фарт. Учасникам буде запропонований цікавий майстер-клас на новорічну тематику, на якому вони з користю проведуть час та просто цікаво поспілкуються у колі однодумців.
Запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців долучатися до Всеукраїнської програми збору та утилізації пластикових пляшок та кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Акція відбувається за ініціативи благодійного фонду «ОВЕС». Пункт збору кришок з пластикових пляшок знаходиться на першому поверсі бібліотеки.
Триває акція всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Адреса: вул. Декабристів 6\15.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool