Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка запрошує:

Лютий 05, 2018 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

Переглянути книжкові виставки:

З 5 лютого - «До невмирущих джерел: символи та обереги України» (Відділ популяризації книги). Кожен народ має народні символи.

Народні символи – це те, що найбільше любить і шанує даний народ. В одних народів їх більше, в інших менше. Називаючи народний символ, можна дізнатися, про яку країну йде мова. Українці мають свої традиції, які споконвіку шанують і бережуть - це батьківська хата, материнська пісня, святий хліб, виши­тий рушник, червона калина, зажурена верба, хрещатий барвінок, дивовижна писанка, вірний своєму краю лелека. Про все це та багато іншого ви дізнаєтесь переглянувши виставку.

Масові заходи:

5 лютого о 16.00 та 6 лютого о 15.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть тренінг «Соціальна анімація» в рамках проекту «Здоровий спосіб життя очима молоді». Протягом тренінгу учасники створюватимуть анімаційний ролик і, таким чином донесуть до ровесників своє бачення проблеми тютюнопаління та наркоманії.

6 лютого о 15.00 відбудеться презентація книги Дениса Бірзула «Якби я мав крила». Денис навчається у десятому класі гімназії №31. Вільний час присвячує танцям, музиці та поезії. Поєднання двох останніх захоплень втілилося у кількох його власних піснях. До збірки «Якби в мене були крила» − увійшло близько 50 віршів на патріотичну тему та тему війни. На написання більшості з них хлопця підштовхнули трагічні події в нашій країні.

6 лютого працівники відділу мистецтв проведуть інформаційну годину «Музи видатних митців». Під час заходу учасники дізнаються про коханих жінок, які надихали на творчість видатних світових митців.

7 лютого запрошуємо поціновувачів живого звуку та якісної музики на «Вечір низьких частот» ( в рамках бібліопроекту «Креативна середа») - спільний музичний проект Миколи Папуші та гурту «Chasing rainbows». В рамках концерту на вас чекає авторська музика та кавер-версії українських та всесвітньо відомих хітів, а також живе спілкування з виконавцями.

8 лютого о 13.30 працівники відділу абонементу проведуть мовознавчій турнір «Знавці української мови». Протягом заходу учасники розвиватимуть творчі здібності, комунікативні вміння, логічне мислення, пізнавальні та пошукові інтереси.

9 лютого о 12.30 працівники відділу абонементу проведуть виховну годину «Людина починається з добра», присвячену 100-ччю В. Сухомлинського. Протягом заходу учасники розширять знання про життя і творчість В. О. Сухомлинського, формуватимуть оцінні судження щодо ознак добра і зла, розвиватимуть вміння колективно обговорювати прочитане.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool