Кіровоградська митниця відкрита для сучасного діалогу з бізнесом

Березень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Керівництво Кіровоградської митниці Міндоходів нещодавно провело зустріч з митними брокерами та суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності.

Під час зустрічі начальник відомства Павло Скальський повідомив присутніх про сучасні позиції вищого керівництва держави та Міністерства доходів і зборів України стосовно створення сприятливих умов для зовнішньоекономічної діяльності, покращення інвестиційного клімату регіону, запобігання порушень митного законодавства, а також недопущення випадків корупції з боку митників.
Митні брокери та представники бізнесу мали змогу звернутися до керівництва митниці з проблемними питаннями, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення.
Очільник митниці висловив готовність сприяти вирішенню будь-яких проблемних питань, що виникають під час здійснення митних процедур, та наголосив про відкритість митниці й забезпечення максимально сприятливих умов для подальшого розвитку підприємницької діяльності на Кіровоградщині.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool