Кіровоградська митниця Міндоходів спрощує митні процедури для бізнесу

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

У межах діяльності Кіровоградської митниці Міндоходів функціонує 127 зон митного контролю. У порівнянні з 2012 роком кількість таких територій збільшилась на 33%.

Відповідні місця розташування створюються для здійснення митного контролю товарів та транспортних засобів, а також виявлення, попередження та припинення порушень митного законодавства.
Слід зазначити, що зони митного контролю можуть бути постійними, у разі регулярного розміщення на їх території товарів, що підлягають митному контролю, або тимчасовими, які утворюються на час здійснення митного контролю.
У 2013 році на Кіровоградщині кількість постійних зон митного контролю зросла з 5 до 37, а тимчасових – з 85 до 90.
Начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальський відмітив, що розвиток даної інфраструктури створює суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності сприятливі умови для спрощення та прискорення митних процедур. І, як приклад, час митного оформлення зменшився на 17% та становить 59 хвилин.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool