Кіровоградська митниця ДФС висловила подяку колезі-учаснику АТО

Жовтень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1440 | Коментарі: 0

З нагоди свята, Дня захисника України, колектив Кіровоградської митниці ДФС на чолі з начальником митниці Горбовим Олександром Вікторовичем, привітали колегу-учасника антитерористичної операції.

Каптьолов Володимир Олександрович, працює в митниці 22 роки, завжди виконує сумлінно свою роботу та має пошану серед людей, але доля розпорядилася так, що в серпні 2014 року він був призваний на військову службу по мобілізації відповідно до наказу Президента України від 07.05.2014 № 454/2014 «Про часткову мобілізацію».
Володимир Олександрович більше року безпосередньо брав участь в антитерористичній операції, стояв на захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.
Вітаємо Володимира Олександровича, людину, яка носить високе звання захисника України. Нехай Вам сонце світить по особливому яскраво.
Бажаємо довголіття, бадьорості духу, родинної злагоди, радості та добра!

З глибокою вдячністю, колектив Кіровоградської митниці ДФС
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool