Кіровоградська міська влада на сторожі вчасної виплати заробітної плати

Травень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

28 травня під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У засіданні взяли участь члени міської комісії та заступник начальника відділу надходження доходів головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Людмила Цьоменко.
Комісія розглянула питання стану погашення заборгованості із заробітної плати та внесків до бюджету ПФУ на економічно активних підприємствах міста (запрошені керівники 11 підприємств-боржників), вивчила два анонімних зверненння працівників ТОВ “Ультима” щодо невиплати заробітної плати. починаючи з січня 2015 року та заяви працівників Товаристві агентство безпеки «Легіон» щодо невиплати заробітної плати із березня 2015 р., заслухала звіт управління соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної у м. Кіровограді ради про проведену роботу за зверненнями громадян щодо порушення трудового законодавства в частині невиплати заробітної плати за березень 2015 року на ПП “Олександр - Гарант”.
По кожному підприємству були прийняті відповідні рішення та надані конкретні рекомендації.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool