Кіровоградська міська рада зайняла восьме місце по Україні в списку найкращих за прозорістю у своїй діяльності

Березень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

Протягом 2011 року Центр політичних студій та аналітики у співпраці з Партнерством громадських організацій “Новий громадянин” в рамках проекту “Знати, щоб діяти!” проводив моніторинг відкритості виконавчих комітетів міських рад обласних центрів на виконання ними норм Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

В рамках моніторингового проекту аналітики кожного місяці надсилали тематичні запити щодо підготовки закладів освіти до початку навчального року, організації тендерних процедур, рівня забезпечення з боку органів місцевої влади соціальних гарантій, ремонту старих і будівництва нових доріг та кількості виділенихї і витрачених коштів на медичну сферу.

Як повідомив міського голову Олександра Саінсуса директор Центру політичних студій та аналітики Віктор Таран, Кіровоградська міська рада в списку кращих зайняла восьме місце. За його інформацією, найкращою міською радою в номінації “Прозорість року” визнано Вінницьку, найгіршою міською радою в номінації “Таємна бюрократія” стала Тернопільська.
джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool