Кіровоградська міська дитяча лікарня отримала сучасне медичне обладнання

Травень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 травня, Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» передав Кіровоградській міській дитячій лікарні нове сучасне медичне обладнання на суму 200 тисяч гривень.

П’ять нових сучасних медичних апаратів, придбаних за кошти Всеукраїнської програми ПриватБанку “Допомагати просто!” були презентовані колективу лікарні і її пацієнтам.

Більша частина обладнання призначена для проведення фізіотерапевтичних процедур, які необхідні при лікуванні захворювань верхніх дихальних шляхів, різних запальних процесів. Сертифікати на апарат “Ранет” для ДМВ-терапії, апарат УВЧ-30 та Іскра-1, електрокардіограф “ЮКАРД-100” та ртутно-кварцевий опромінювач “УГН-01М” головному лікарю дитячої лікарні Оксані Клюєнко вручали начальник управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради Оксана Макарук та заступник директора Кіровоградскої філії ПриватБанку Раїса Килимниченко.

Представники благодійного фонду наголосили, що все медобладнання вітчизняного виробництва і за якістю не поступається його імпортним аналогам. Крім того, нові медапарати відзначаються мобільністю і можливістю працювати автономно від електромережі, що дає можливість використовувати їх за межами медичного закладу, а також при відсутності електроенергії.

Оксана Макарук зазначила, що це вже не перший проект, над яким вони працюють разом з ПриватБанком:
- Спільно ми вже реалізували не одну програму та надали допомогу у придбанні медичного обладнання для обласного госпіталю для інвалідів, міській лікарні швидкої допомоги, обласній лікарні і ось дитячій лікарні. Така співпраця влади та бізнесу дає чудові результати, - наголосила начальник управління охорони здоров'я. - І хоча в останні роки бюджетне фінансування закладів охорони здоров'я покращилось, і цього року близько 20 млн. гривень було виділено на придбання обладнання для усіх медичних закладів, одноразово зробити це дуже важко.

Тому допомога соціально-відповідального бізнесу дуже вчасна та надзвичайно важлива. Маю надію на подальшу співпрацю та запрошую допомогти нам реалізувати ідею щодо облаштування міського відділу інтенсивного виходжування недоношених малюків.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool