Кіровоградська лікарня швидкої медичної допомоги отримає сучасний томограф

Вересень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1561 | Коментарі: 0

Кіровоградська лікарня швидкої медичної допомоги розширить базу власного діагностичного обладнання.

Тут буде встановлений сучасний діагностичний томограф. Як повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук, відповідні домовленості щодо поставки і монтажу центру діагностики досягнуті із інвестором.
У закладі охорони здоров’я активно ведуться будівельні роботи. Для розміщення нової апаратури зводиться окреме приміщення. Сьогодні, 3 вересня, хід будівництва перевірили секретар міської ради Іван Марковський та профільний заступник міського голови Сергій Колодяжний. - Організація у лікарні швидкої медичної допомоги сучасного центру діагностики з електронним томографом є надзвичайно важливою саме для цього закладу, - наголосила Оксана Макарук. – Наразі подібна медична техніка діє тільки в обласних закладах охорони здоров’я: обласній лікарні та онкодиспансері і пройти обстеження оперативно не завжди є можливим. Проте дуже часто на рятування хворого відводится надзвичайно мало часу і новітня апаратура допоможе лікарям швидко і безпомилково встановлювати діагноз.

джерело



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool