Кіровоградська команда здобула перемогу

Лютий 26, 2014 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Вдруге кіровоградці за останній місяць грали з армянським «Титаном».

І, як і в першій грі, на полі точилося багато боротьби на кожному клаптику поля. Іноді ця боротьба переходила з жорстких єдиноборств до жорстоких.
В звітному поєдинку кіровоградці створили не стільки моментів, як у грі з ФК «Полтава», але зуміли перемогти. В першому таймі найкращий момент у складі «Зірки» мав Ярослав Галенко, який після розіграшу кутового зряче бив у дальній кут воріт, але нападнику кіровоградців забракло влучності. Не реалізував свій момент Дмитро Тітов, у якого м’яч зрізався після передачі Ярослава Поплавки. Останній здійснив вражаючий рейд метрів на тридцять.
Схоже, що в цьому році в товариських іграх «Зірка» пропускає основну кількість м’ячів з пенальті. Так сталося і у звітному матчі на 44-ій хвилині. Враховуючи, що інших стовідсоткових моментів «Титан» не створив, гол колишнього кіровоградця Романа Войнаровського виглядав не зовсім логічним.
В другому таймі після низки замін кіровоградців стало зрозумілим, що клас гравців «Зірки» і їх індивідуальна майстерність вище, ніж у футболістів «Титана». Саме висока виконавча майстерність дозволила зрівняти рахунок, коли Сергій Рожок поцілив у ворота «Титана» зі штрафного з 32-х метрів. А за десять хвилин до кінця багатоходівка, у якій брали участь Осадчий та Чичиков, закінчилася влучним ударом Бориса Баранця.

«Зірка» (Кіровоград) – «Титан» (Армянськ) – 2:1 (0:1).
25 лютого 2014 року. Поштове. Початок о 13.00. +9 С. Товариський матч.
«Зірка»: Поштаренко, Сокуренко (Фатєєв, 46), Березовський (новачок, 46), Степанов к/к (Бочкур, 46), Мостовий (Степанов, 60), Логінов (Рожок, 46), Тітов (Баранець Б., 46), Загальський (Осадчий, 46), Поплавка (Рудницький, 46; Кочура, 75), Галенко (Чичиков, 46), Самойленко (Баранець Г., 46).
Голи: 0:1, Войнаровський, 44 (з пенальті), 1:1, Рожок (55), 2:1, Баранець Б. (80).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool