Кіровоградська команда юних інспекторів руху «Драйв» серед лідерів всеукраїнських фінальних змагань ЮІР!

Вересень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1438 | Коментарі: 0

38-ий Всеукраїнський зліт ЮІР проходив під гаслом «Молоде покоління – за безпеку руху!» і зібрав 22 команди з України. Кіровоградщину в Пущі Водиці представила команда ЮІР з Петрівського району «Драйв», яка неодноразово посідала призові місця у щорічних змаганнях серед команд юних інспекторів руху з усіх районів Кіровоградської області.

Впродовж тижня учасники змагалися за звання кращих на конкурсних змаганнях «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Знання Правил дорожнього руху», «Медична допомога», «Кращий командир загону ЮІР», творчі конкурси «Агітбригада» і «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху» та змагання Клубу веселих та найкмітливіших.
Наша команда «Драйв» посіла третє призове місце, крім того, кіровоградські юірівці стали кращими на етапах «Велоестафета» та «Теоретичні знання ПДР», і були нагороджені грамотами і призами.
Фінальні змагання закінчилися виступами дитячих творчих колективів, відомих українських співаків, проте наші учасники ще довго будуть пам’ятати веселу та дружню атмосферу свята.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool