Кіровоградська команда перемогла японців

Березень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1418 | Коментарі: 0

В Туреччині кіровоградська «Зірка» провела черговий товариський матч. Суперником була команда ДІУ з японського міста Тогане.

Звітний матч проходив за переваги футболістів кіровоградської команди. Але от реалізувати свої численні створенні моменти ніяк не вдавалося. І лише на 41-ій хвилині матчу Олександру Кочурі вдалося відкрити рахунок; це сталося після індивідуального проходу Дмитра Осадчого та точної передачі від нього на Олександра. У другому таймі матчу гравцям японської команди вдалося відігратися. Та все ж «останнє слово» було за підопічними Миколи Федоренка: комбінація за участі Дмитра Фаттєва, Олександра Кочури та Григорія Баранця завершилася влучним ударом останнього. Тож в підсумку не проста перемога над командою з Японії.
Наступний контрольний матч на закордонному зборі в Туреччині «Зірка» проведе 19 березня. Суперником буде команда зони «Урал-Поволжя» другого російського дивізіону «Зеніт-Іжевськ» (Іжевськ). Нагадаємо, що два роки тому, 15 березня 2012 року, «Зірка» вже зустрічалася з ФК «Зеніт-Іжевськ». Тоді матч завершився з рахунком 1:0 на користь кіровоградської команди.

«Зірка» (Кіровоград) – ДІУ (Тогане, Японія) - 2:1 (1:0).
17 березня 2014 року. Початок матчу о 17.00. Туреччина. Анталія. Стадіон готелю «Titanic». Міжнародний товариський матч.

«Зірка»: Поштаренко Павло, Бочкур Роман, Чередніченко Ігор, Степанов Андрій к/к, Фатєєв Дмитро (Мостовий Андрій, 81), Рожок Сергій, Баранець Григорій, Кочура Олександр, Данішевський Олександр (Самойленко В’ячеслав, 15), Осадчий Дмитро (Загальський ігор, 76), Чичиков Олексій (Галенко Ярослав, 72).
Голи: 1:0, Кочура Олександр (41), 1:1 (65), 2:1, Баранець Григорій (77).

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool