Кіровоградська гімнастка Валентина Голінкова виборола друге загальнокомандне місце з гімнастики на ХХVI Всесвітній літній Універсіаді

Серпень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1613 | Коментарі: 0

З 12 по 23 серпня у місті Шенжень (Китай) проходила ХХVI Всесвітня літня Універсіада з 24 видів спорту. До студентської збірної України увійшла і кіровоградська гімнастка Валентина Голінкова. Загалом українські спортсмени зайняли 7 загальнокомандне місце та завоювали 44 медалі. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Срібну медаль нашій збірній принесла майстер спорту України, член Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» Валентина Голінкова. Вона на змаганнях зі спортивної гімнастики серед дівчат виборола друге загальнокомандне місце та виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу.
Наразі Валентина Голінкова у складі збірної команди України готується до чемпіонату світу, який відбудеться у жовтні цього року в Японії. Там наші спортсмени будуть завойовувати право взяти участь в Олімпійських іграх, які проходитимуть наступного року у Великобританії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool