Кіровоградська делегація побувала у вільній економічній зоні Сондо

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Сьогодні голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко разом із представниками бізнесових кіл області побували у вільній економічній зоні Сондо.

Насамперед, кіровоградську делегацію цікавила інфраструктура зони та механізм її роботи, особливо, з огляду на те, що наразі регіон має намір реалізувати знаковий проект з будівництва індустріального парку в Канатовому.

Проект зі створення вільної економічної зони Південна Корея розпочала у 2003 році. Територія, відведена під неї, становить понад 200 тисяч квадратних кілометрів. Там зосереджені представництва компаній з усього світу. Вони звільнені від податків, мають усі необхідні умови для роботи, в тому числі імпорту.

Унікальність об’єкту полягає в тому, що на цій же території на найвищому рівні розвинена інфраструктура. Там сфокусовані освітні заклади, інститути новітніх технологій, сучасні медичні центри, парки, штучні водойми, а також розташовані житлові будинки для працівників.

Робоча поїздка Кіровоградської делегації до Республіки Корея триває.
 

Кіровоградська делегація побувала у вільній економічній зоні Сондо


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool