Кіровоградська бізнес-спільнота сплатила до бюджетів усіх рівнів 1,3 мільярда гривень

Липень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

З початку року платники податків Кіровоградщини перерахували до зведеного бюджету України один мільярд 263 мільйона гривень. Це на 85,8 млн.грн., або 7,3% більше, ніж за січень-червень 2013 року.

До державного бюджету спрямовано майже 462 млн. грн. Надходження, що формують місцеві скарбниці в регіоні, досягли 801 млн. грн.

Основну частину коштів, що поповнили з початку 2014 року дохідну частину казни – понад 45 відсотків – складає податок на доходи фізичних осіб, із обсягом надходжень 570,5 млн. грн.

„Таких результатів вдалося досягти завдяки спрямуванню всіх зусиль на покращення якості обслуговування та створення максимально комфортних умов для бізнесу і громадян, шляхом усунення адміністративних бар’єрів та вдосконалення ефективності податкового контролю”, - зазначив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool