Кіровоградська «Аеліта» повернулася з перемогою у Всеукраїнському фестивалі

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

17 березня 2013 року зразковий колектив -- студія хореографічного мистецтва «Аеліта» (м. Кіровоград) взяла участь у черговому творчому проекті – новому Всеукраїнському фестивалі «Зіркофест», де отримали декілька призових місць.

І місце у номінації сучасна хореографія змішана вікова категорія, а також ІІ та ІІІ призові місця у інших вікових категоріях. Діти з радістю взяли участь у фестивалі, подивилися на виступи інших колективів, а також прогулялися визначними місцями Києва під час оглядової екскурсії.
Зразковий аматорський колектив – студія хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім'ї та молоді є переможцем чисельних фестивалів та конкурсів. У студії займається понад 120 дітей віком від 3 до 18 років і, до речі, безкоштовно. У березні 2012 року за значні досягнення студії присвоєно звання «Зразковий аматорський колектив».
З 2008 року і по сьогоднішній час колектив є засновником і організатором вже досить відомого некомерційного Міжнародного дитячого фестивалю «Об'єднаймо дітей мистецтвом», у якому за 5 років безкоштовно взяли участь понад 4000 учасників з різних регіонів України, а також з інших країн.
Студія неодноразово брала участь у Міжнародних та Всеукраїнських фестивалях, а також побувала на фестивалях у багатьох країнах Європи: Болгарії, Сербії, Польщі, Словаччині, Австрії, Угорщині, Греції..
Найближчим часом студія планує взяти участь у нових конкурсах і фестивалях, успішно провести свій звітній концерт до 10-річчя, а також на високому рівні організувати та провести 6-й Міжнародний фестиваль у Кіровограді
 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool