Кіровоградщина: введено в експлуатацію електричну централізацію на станції Олександрівка

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

Наприкінці минулого року на залізниці було введено в експлуатацію електричну централізацію стрілок та сигналів станції Олександрівка з будівництвом нового посту ЕЦ (Знам’янська дирекція залізничних перевезень).

Впровадження системи електричної централізації стрілок та сигналів сприяє удосконаленню процесу перевезень, підвищенню пропускної та переробної спроможності станції, а також рівня безпеки руху поїздів і умов праці одеських залізничників.
На станції виконані роботи по заміні всіх кабелів СЦБ та зв’язку, стрілочних переводів, елементів рейкових кіл, релейних шаф, світлофорів. Станцію обладнано парковим гучномовним зв’язком.
У новій одноповерховій будівлі посту ЕЦ розташовані приміщення чергового по станції, змінних робітників станцій та приміщення електромеханіків СЦБ. Загальна площа будівлі 378,8 м².
Роботи тривали з вересня по грудень минулого року.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool