Кіровоградщину замітає снігом: рятувальники надають допомогу водіям транспортних засобів

Лютий 27, 2018 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

27 лютого пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області залучались для надання допомоги по буксируванню автотранспорту зі складних ділянок доріг. 

Так, водій легкового автомобіля ВАЗ-2101, прямуючи до м. Мала Виска, на слизькій ділянці дороги не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Подібне трапилось з водієм пікапу «Таврія» неподалік с. Злинка Маловисківського району. Обидва легковики відбуксирували рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска на безпечну ділянку дороги, звідки автомобілі продовжили рух самостійно. Підрозділом аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області надано допомогу водію сміттєвоза «RENAULT», який потрапив у сніговий замет на вул. Яновського в обласному центрі. Також у Кропивницькому у снігову пастку на вул. Євгена Чикаленка потрапив вантажний автомобіль «RENAULT», якого відбуксирували рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Для надання допомоги по буксируванню вантажного автомобіля залучались і рятувальники 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка: допомога знадобилась водієві фури, яка не змогла подолати складну ділянку дороги біля с. Докучаєве Устинівського району. 

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool