Кіровоградщину відвідав Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України (ФОТО)

Вересень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1792 | Коментарі: 0

Вчора, 25 вересня на Кіровоградщині із робочою поїздкою перебував Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Ярослав Макарчук.

Він відвідав обласне управління лісового та мисливського господарства, де привітав начальника управління Івана Захарченка із 60-річним ювілеєм й виходом на заслужений відпочинок та вручив йому Подяку Прем’єр-міністра України «За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм».
Ярослав Іванович представив нового керівника лісового господарства області – ним стала Наталія Ревенко, яка до цього обіймала посаду першого заступника начальника. Ярослав Макарчук привітав Наталію Олександрівну та зауважив, що відтепер розпочався новий період у розвитку лісової галузі усієї країни, адже вперше начальником управління стала жінка.
До усіх привітань приєднався заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Віктор Серпокрилов та побажав успіхів в нових починаннях
Перший заступник Голови Держлісагентства встиг поспілкуватися і з усіма керівниками лісогосподарських підприємств Кіровоградщини, обговорив з ними проблемні питання, а також вживу побачив, як господарюють лісівники області під час відвідин Оникіївського та Новоукраїнського лісництв ДП «Оникіївський лісгосп», Чорноліського лісгоспу та Чорноліської лісної школи, Олександрівського лісгоспу та Бірківського лісництва (ДП «Олександрівський лісгосп»). Ярослав Макарчук оглянув адміністративні приміщення та стан благоустрою територій, побував на розсадниках та у теплицях, побачив, як вирощують лісові культури із закритою кореневою системою, подивився на роботу деревообробної дільниці та проїхав новозбудованою лісовою дорогою у лісовому масиві Червоно-Нерубаївського лісництва.
По завершенню візиту Ярослав Макарчук оцінив роботу лісових спеціалістів Кіровоградщини, вказав на ті напрями, які вимагають посиленої уваги, виокремив здобутки лісівників області та побажав успіхів у подальшій роботі. Наталія Ревенко подякувала за візит та запевнила, що весь колектив лісового господарства степової Кіровоградщини докладатиме максимальних зусиль, аби «зелена» галузь рухалася лише вгору.

Коротка біографічна довідка: Наталія Олександрівна Ревенко розпочала трудовий шлях у лісовому господарстві з 1999 року. З 2006 року працювала заступником начальника Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, а у 2012 році була призначена на посаду першого заступника начальника Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Кіровоградщину відвідав Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України (ФОТО)

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool