Кіровоградщину планують презентувати в ЄС

Березень 17, 2023 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

Презентація Кіровоградської області для членів Асамблеї європейських регіонів в Брюсселі має відбутися вже наприкінці травня. Про це повідомив голова облради Сергій Шульга під час пресконференції сьогодні, 17 березня.

«Плануємо презентувати потенціал Кіровоградщини наприкінці травня. Уже провів наради з нашим департаментом агропромислового розвитку та з президентом обласної ТПП Іриною Саєнко. Визначили ключові напрямки і починаємо готуватися. Для нас це надзвичайно відповідальний момент», - зазначив Сергій Шульга.

Як повідомлялося, голова Кіровоградської обласної ради здійснив робочу поїздку до Брюсселю, де зустрівся з представником України при Європейському Союзі, а також при Європейському Співтоваристві з атомної енергії Всеволодом Ченцовим.
 
Нагадаємо, у грудні 2022 року депутати облради підтримали ініціативу Сергія Шульги про вступ до Асамблеї європейських регіонів.на кінець травня

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool