Кіровоградщина збільшує сплату єдиного податку

Квітень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Протягом І кварталу 2015 року платники регіону, які перебувають на спрощеній системі оподаткування сплатили до місцевого бюджету 47,8 млн.грн. єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 18,1 млн. грн., або на 61 відсоток. Про це повідомили в ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Нині позитивну динаміку демонструють як юридичні особи-спрощенці, так і фізичні особи – підприємці. У порівнянні з І кварталом 2014 року перші сплатили до казни на 1,1 млн.грн. більше, другі - на 4,8 млн.грн.
Юридичними особами сільгоспвиробниками IV групи сплачено 14,1 мільйон гривень. ГУ ДФС у Кіровоградській області нагадує, що четверта група спрощенців - це суб’єкти підприємництва аграрної галузі, які раніше сплачували фіксований сільськогосподарський податок. Такі аграрники перейшли на спрощену систему завдяки законодавчим змінам, які запрацювали з 1 січня 2015 року
„Щоб підтримати позитивну динаміку наповнення бюджету малим та середнім бізнесом, Головне управління ДФС у Кіровоградській області докладає максимум зусиль задля того, щоб процес сплати податків у регіоні був максимально зручним, комфортним, та прозорим” – зауважила заступник начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool