Кіровоградщина: працівники ВДСО втихомирили хулігана у банківський установі

Квітень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

У одному із банків в місті Гайворон, що на Кіровоградщині, відбулося спрацювання сигналізації. Відповідний сигнал терміново надійшов на пульт охорони відділу ДСО в Кіровоградській області.

Негайно прибувши за місцем розташування банківської установи, наряд групи затримання Державної служби охорони у складі молодшого інспектора Олександра Мельника та міліціонера-водія Валентина Микитюка виявили у приміщенні чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, якого затримали.
Як з’ясувалося, громадянин прийшов до банку за консультацією щодо отримання кредиту, але раптом почав вести себе агресивно, ображаючи нецензурною лайкою працівників установи та відвідувачів.
Дебоширом виявився непрацюючий 31-річний місцевий житель. Чоловіка правоохоронці доставили до КУпАП.
Санкцією статті передбачено Гайворонського райвідділу міліції. Стосовно правопорушника за вчинення дрібного хуліганства було складено адміністативний протокол за ст. 173 штраф, громадські чи виправні роботи, або ж адмінарешт на строк до 15 діб.

Галина Шпаченко,
ВДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool