Кіровоградщина:під час отримання хабара затримали сільського голову (ФОТО)

Травень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 1384 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області працівниками Управління стратегічних розслідувань та слідчих слідчого управління Нацполіції в області викрито під час одержання неправомірної вигоди одного з сільських голів Новгородківського району Кіровоградщини.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення голові про підозру у прийнятті пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України), а також обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

За даними слідства, голова сільської ради вимагав від фізичної особи неправомірну вигоду у сумі 14 тис доларів США за прийняття рішення сесії сільської ради щодо виділення у власність 20 га землі сільськогосподарського призначення.

Під час отримання частини коштів у розмірі 7000 доларів США за прийняття позитивних перших рішень сесії сільської ради його затримано у порядку статті 208 КПК.

Триває досудове розслідування, проводяться невідкладні слідчі дії.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool