Кіровоградщина:надзвичайні події з 5 по 6 листопада 2012 року

Листопад 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У м. Олександрія виникла пожежа 2 кв. м дивану в квартирі на шостому поверсі житлової дев’ятиповерхівки. Пожежу спричинило необережне поводження господаря з вогнем при курінні у нетверезому стані. Завдяки оперативності рятувальників вдалося зашкодити вогню поширитись на квартиру та майно.
У м. Кіровограді з тієї ж причини горіли старі домашні речі на 2 кв. метрах у житловому будинку.
У м. Долинській виявлено артилерійський снаряд. Боєприпас знешкоджено 6 листопада піротехнічною групою аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
До неврологічного відділення Маловисківської центральної районної лікарні з підозрою на отруєння грибами госпіталізовано 21-річну жительку м. Мала Виска.
У м. Олександрія у навчальному класі професійно-технічного ліцею № 13 сталося розлиття невідомої речовини, внаслідок чого до терапевтичного відділення міської лікарні та до дитячої міської лікарні з погіршенням стану здоров’я доставлено трьох студенток. Після обстеження у двох з них ознак отруєння не виявили й відпустили додому. Стан третьої дівчинки - задовільний. Співробітниками СЕС м. Олександрії взято проби повітря - небезпечних речовин не виявлено. Співробітниками НДЕКЦ УМВС України в області вилучено ємкість з невідомою речовиною для встановлення її походження.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool