Кіровоградщина:двоє чоловіків загинули на пожежах

Січень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

О 7:13 2 січня до служби 101 в Олександрії надійшло повідомлення про те, що по вулиці Кременчуцькій горить житловий будинок.

 На місце виклику виїхало 3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Першими в будинок зайшли бійці газодимозахисної ланки, які виявили тіло 69-річного господаря, інваліда І групи. Встановлено, що причиною займання стало коротке замикання електромережі через зношеність електропроводки. Причина смерті чоловіка встановлюється.
Цього ж дня близько 8:00 про пожежу у житловому будинку в селі Клинці Кіровоградського району пожежно-рятувальну службу сповістила сусідка, помітивши дим з вікна. Спочатку зайнялися домашні речі, згодом вогонь перекинувся на покрівлю оселі. Вогнеборці ліквідували пожежу. На місці події виявлено тіло 50-річного господаря. Найймовірніше саме куріння загиблого в ліжку і призвело до трагедії. Причина його смерті наразі з’ясовується фахівцями.
Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС в області вкотре нагадують про необхідність сумлінного виконання правил пожежної безпеки. Просимо вас бути уважнішими при використанні пічного опалення та електрообладнання. Дотримання правил пожежної безпеки – запорука спокою у родині та безпечного тепла у ваших домівках.

Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool