Кіровоградщина:брат вбив брата

Лютий 25, 2013 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Намагаючись приховати свою причетність до скоєного, мешканець міста Бобринець Кіровоградської області розповів місцевій жительці, що виявив труп родича, коли повернувся додому.

 Жінка негайно повідомила про подію у міліцію. У результаті проведення слідчих дій правоохоронці затримали 53-річного підозрюваного.
Попередньо встановлено, що родичі вдома разом розпивали спиртні напої. Під дією вжитого алкоголю між чоловіками виникла сварка, у ході якої молодший ударив старшого кілька разів палицею по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень 57-річний потерпілий помер на місці пригоди.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool