Кіровоградщина: з’ясування стосунків закінчилося застосуванням молотка

Грудень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

- До міліції звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що у будинку односельчан сталася трагедія, – розповів начальник Долинського райвідділу УМВС а області Олександр Коцар.

 – Вже на місці правоохоронці виявили бездиханне тіло 46-річного чоловіка. «За гарячими слідами» затримали і родича потерпілого – підозрюваного у скоєнні злочину.
Попередньо встановлено, що сварки та непорозуміння були постійним явищем у родині. З часом зловживання молодшого чоловіка спиртними напоями стало останньою краплею, що переповнила чашу терпіння його рідних.
Чергове з’ясування стосунків закінчилося застосуванням молотка. Господар будинку ударив ним родича кілька разів по голові. Потім, отямившись, побіг до сусідки і розповів, «що накоїв біди».
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool