Кіровоградщина: зустріч з підобліковими кримінально-виконавчої інспекції

Вересень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

23 вересня 2013 року працівниками Новомиргородського РП КВІ в рамках співпраці з благодійними організаціями, було організовано зустріч волонтерів благодійного фонду «Конвіктус Україна» з підобліковими кримінально-виконавчої інспекції.

Представником зазначеного фонду була проведена бесіда з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, в ході якої підобліковим КВІ роз’яснені наслідки ВІЛ, СНІД, гепатиту.
Медсестрою благодійного фонду «Конвіктус» Юлією Чабаненко з 16 засудженими особами та працівниками Новомиргородського РП КВІ проведено добровільне експрес-тестування на факт виявлення ВІЛ-інфекції, гепатиту В та сифілісу.
Крім цього волонтерами серед засуджених проводилося безкоштовне розповсюдження препаратів індивідуального захисту та буклетів з поширеною інформацією запобігання вірусів та інфекцій.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool