Кіровоградщина: зображення виправного центру номер 104 в мініатюрі (фото)

Березень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

У наш час багато людей не розбираються в кресленнях і представити зовнішній вигляд проекту, є досить складним завданням, тож найбільш раціональний варіант є виготовлення макета, адже саме в ньому втілюється фізичний зміст проекту, його можна детально оглянути з усіх боків, скласти "усі за і проти" і в кінці кінців уявити зовнішній вигляд.


Так, в Олександрівському виправному центрі №104, що на Кіровоградщині виготовлено детальний макет установи та встановлено в класі службової підготовки персоналу.
Побачивши зображення виправного центру в мініатюрі дасть змогу працівникам установи набагато чіткіше уявити розміщення будівель на території до найдрібнішої деталі, більш детально вивчити маршрути руху та каналів надходження на територію заборонених предметів.
Особливо велике значення має макет установи для новоприбулих працівників, які матимуть змогу швидше ознайомитись та вивчити схему території виправного центру.

Кіровоградщина: зображення виправного центру номер 104 в мініатюрі (фото)


ст. інспектор ГКАР
лейтенант вн. служби
С.С. Барабанова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool