Кіровоградщина: знову грабіж

Січень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Подія сталась минулого тижня. Чоловік запросив до себе додому 34-річного приятеля, який нещодавно повернувся із заробітків.

Після спільних посиденьок, господар побачив, що у товариша є гроші, та ще й не малі, тому почав їх всілякими способами видурювати. Але всі спроби виявилися марними. Між приятелями виникла сварка, яка в подальшому переросла в бійку.
Від отриманих ударів гість знепритомнів. Коли ж отямився, зловмисник почав знову вимагати гроші, а після чергової відповіді «ні», силоміць вирвав з рук товариша гаманець з грошима та вигнав з території домоволодіння.
Внаслідок пригоди потерпілий опинився у лікарні. Його родичі з відповідною заявою звернулися до міліції.
Під час проведення огляду у домоволодінні зловмисника правоохоронці виявили два паперових згортка з подрібненою речовиною, схожою на коноплю. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області.
– Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України – повідомив начальник Долинського РВ УМВС підполковник міліції Олександр Коцар. – За скоєне кримінальне правопорушення особа може опинитися за гратами на строк до шести років.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool