Кіровоградщина: Змінилась вартість закордонного паспорта

Листопад 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

З 3 листопада 2016 року змінилась вартість за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон (Постанова КМУ від 02.11.2016 № 770 "Деякі питання надання адміністративних послуг у сфері міграції").

Відтепер справляється адміністративний збір, розмір якого включає вартість адміністративної послуги, бланка документа та його персоналізації. Вартість бланка визначена Державним підприємством «Поліграфкомбінат «Україна».

Відтак, оформлення паспорта з безконтактним електронним носієм у звичайному режимі (20 робочих днів без врахування доставки) становить 557,32 грн., у терміновому порядку (7 робочих днів без врахування доставки) – 810, 32 грн. Вартість оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон без безконтактного електронного носія за 20 робочих днів відповідно складає 491,32 грн., за 7 робочих днів – 744,32 грн.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool