Кіровоградщина: змагання козаків

Липень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Козаки з Кіровоградщини взяли участь у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги», який відбувся 5-7 липня 2014 року в Чернігові.  Фестиваль було організовано Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», за підтримки і сприяння Міністерства молоді та спорту України.

На святі здоров’я та величі духу зібрались команди силачів-аматорів із різних куточків України. Кіровоградську область на даному фестивалі представляли Мантипура Євген з Новоархангельська та Дзіна Олексій з Добровеличківки.
Під час урочистої церемонії відкриття гостям свята зачитали вітання директора Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергія Пчеліна.
«Козацтво завжди було символом нашого народу, уособленням сили та мужності. Маючи глибоке історичне коріння, козацтво є популярним у всіх куточках нашої країни, знаходить відгук у серці кожного українця. Від щирого серця бажаю всім учасникам змагань здоров’я, спортивних та життєвих перемог на благо нашої Батьківщини!», - йдеться у привітанні директора Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Оскільки фінал фестивалю співпав з одним із найулюбленіших літніх свят українців – святом Івана Купала – учасники мали змогу продемонструвати свою силу у таких конкурсах як «Чумаки», «Колода», «Каменярі», «Козацька вдача», «Чобіток» і «Козацька засіка», а глядачі отримали можливість насолодитися неповторною атмосферою стилізованих та традиційних змагань силачів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool