Кіровоградщина: змагались працівники лісової галузі (ФОТО)

Травень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

14 травня на стадіоні смт Олександрівки пройшла спартакіада серед команд працівників лісової галузі Кіровоградщини та їх дітей.

Рішення про проведення спартакіади обласна профспілкова олрганізація приймала спільно з обласним управлінням лісового та мисливського господарства, тому і традиційно свої команди на змаганнях очолювали керівники підприємств та голови профкомів.
До спортивних змагань команди лісогосподарських підприємств підготувались з професійною відповідальністю. Організаційний рівень спартакіади відповідав майже олімпійським вимогам. Урочиста хода спортивних команд на одному з найкращих в області Олександрівському стадіоні, різнокольоровий спортивний одяг окремо у кожної команди, спортивні лозунги і галузеві прапори – все це додало урочистості обласному галузевому спортивному заходу і для лісівників стало справжнім святом і показником розвитку спорту на підприємстві.
Відкрила спортивне свято начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, яка привітала усіх учасників змагань, побажала їм вдалих стартів і подякувала за активну участь у спортивному русі підприємств, що допомогає об’єднувати колективи і в праці, і у дозвіллі.
Після підняття капітанами команд прапора спортсмени рушили здобувати перемогу для своїх підприємств.
Уперта боротьба за перемогу розгорталася у трьох видах спорту, у яких лісівники вирішили позмагатися: легкоатлетичній естафеті, дартс та змаганнях на кращу спортивну сім’ю.
Найбільшого азарту додали учасникам і глядачам змагання спортивних сімей тому, що неодноразово результати дітей були кращими, ніж їх батьків. Під скандування дитячої публіки і вболівальників тати і мама дуже хвилювались. Як виявили змагання, найспортивнішою є сім’я Семикоп із Компаніївського лісгоспу. Друге місце здобула лісова родина Бондар із Голованівського лісгоспу . А на третьому місці серед сімей опинилась сім’я водія Онуфріївського лісгоспу Сергія Піддубного із найменшою учасницею змагань – п’ятирічною Настею.
У змаганнях із дартсу перемогла команда облуправління , срібло у команди із ДСДЛЦ «Веселі Боковеньки», а бронза у світловодських лісівників.
Найпрудкішими у легкоатлетичній естафеті визнано команду Світловодського лісгоспу, їх трохи не наздогнали компаніївські лісівники, а на третьому місці команда обласного управління.
Першість у загальнокомандному заліку здобула команда Компаніївського, друге - Світловодського, третє – Голованівського лісгоспів.
Вболівала за переможну дружбу лісівників протягом всіх змагань і вручала, разом з представником профспілки, заслужені нагороди переможцям керівник лісової галузі області Наталія Олександрівна Ревенко.
Власники золотих медалей за індивідуальні високі спортивні досягнення оргкомітетом обласної галузевої спартакіади зараховані до складу збірної спортивної команди лісівникі,в яка готується ще до одного серйозного випробування – участі у обласних сільських спортивних іграх серед працівників галузей АПК, яка відбудеться 18-19 травня у м. Світловодську.
На особливу подяку від організаторів і учасників змагань обласної галузевої спартакіади заслужив колектив ДП «Олександрівський лісгосп» (директор - О.П. Синявський, голова профкому - Л.О. Мироненко), які забезпечили гостинну атмосферу гостям, пригощали пирогами і смачним обідом, забезпечили озвучення спортивного заходу і оперативне вирішення всіх організаційних питань.
Організатори побажали керівникам і головам профкомів підприємств напередодні професійного свята об’єднати у спортивних змаганнях всі трудові колективи.
Досвід нинішнього часу нас переконує, що фізичного, спортивного гарту нам бракує, як чистого повітря і чистого довкілля. Щоб здоровим бути – зі спортом треба дружити!

Кіровоградщина: змагались працівники лісової галузі (ФОТО)

Кіровоградщина: змагались працівники лісової галузі (ФОТО)

Валентина Токарчук,
голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool