Кіровоградщина: зловмисники наказали охоронцям не виходити зі службового приміщення, а самі почали грабувати

Травень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

Кіровоградські правоохоронці викрили двох жителів сусідніх областей, які попередньо залякавши охорону, без дозволу власника вивезли з території підприємства сільгосптехніку, зварювальне обладнання та металеві частини устаткування виробничого комплексу підприємства.

За такі дії зловмисникам загрожує відповідальність у вигляді тюремного ув’язнення на строк до шести років.
Події розгорталися вихідного дня. Пізно увечері на територію підприємства зайшли кілька людей. Зловмисники наказали охоронцям не виходити зі службового приміщення, а самі почали збирати наявне майно. Після того, як непрохані гості пішли, один з охоронців повідомив про те, що сталося, власнику підприємства та звернувся за допомогою до міліції.
– На місце пригоди терміново прибула слідчо-оперативна група районного відділу міліції, експерти-криміналісти та оперативні працівники інших служб, – розповів начальник Новомиргородського РВ УМВС в області Олександр Козловський. – Менше ніж за добу вдалося встановити місцезнаходження вивезеного з території підприємства майна та осіб, які розпорядилися ним на власний розсуд.
Наразі правоохоронцями проводиться перевірка та встановлюються усі обставини пригоди.
Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), відповідно до якої за такі дії законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool