Кіровоградщина: зловмисник спеціалізувався на техніці

Квітень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Працівники Маловисківського райвідділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки з магазину. Ним виявився 27-річний місцевий житель.

До райвідділу міліції на початку квітня надійшло повідомлення від продавця торгівельного закладу, розташованого в одному із населених пунктів району про те, що на другому поверсі приміщення виявлено розбите віконне скло.
Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що через пошкоджене вікно крадій проник у магазин, звідки з різних відділів викрав три мобільні телефони, два фотоапарати та ноутбук на загальну суму близько 13 тисяч гривень.
У ході проведення подальших слідчих дій працівники міліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився місцевий житель. Майже всю крадену техніку злодій збув. За місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили лише ноутбук, а один із телефонів відшукали вже у «нового» власника.
За словами заступника начальника Маловисківського РВ УМВС в області Вадима Бєлова, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці працюють над встановленням місця знаходження інших викрадених речей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool