Кіровоградщина: злодії на мопеді

Березень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Ввечері до чергової частини районного відділу міліції звернулася 62-річна місцева жителька, - розповідає начальник сектору карного розшуку Устинівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Євген Личман

Жінка повідомила, що кілька хвилин тому двоє невідомих, проїжджаючи повз неї на мопеді, вирвали з рук сумку та зникли у невідомому напрямку. Працівники міліції відреагували негайно, тож вже за 20 хвилин затримали грабіжників. Як з’ясувалося їх здобиччю стали 50 гривень потерпілої, її паспорт, пенсійне посвідчення, два мобільних телефони та банківські картки. Зловмисники, 19-річний раніше судимий житель Долинського району та його 16-річний товариш, намагалися залишити територію району. У підозрюваних вилучили речові докази. Викрадене повернуто власниці.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального Кодексу України.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool