Кіровоградщина: злодій зі стажем обікрав жінку, що його прихистила

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

63-річний підозрюваний вже встиг отримати 8 судимостей за майнові злочини. Цього разу на рахунку підозрюваного вже 6 епізодів злочинної діяльності. За скоєне йому «світить» новий строк терміном до 5 років.

Із заявою до Онуфріївського районного відділу міліції звернулася 27 - річна жінка. Навесні вона дозволила пожити в належному їй помешканні своєму знайомому, а сама на деякий час виїхала з області.
Після того, як повернулася додому, потерпіла виявила зникнення частини свого майна, у той час, як квартирант категорично заперечував свою причетність до крадіжок.

В результаті слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили причетність підозрюваного до скоєння даних кримінальних правопорушень.

Як з’ясувалося, після звільнення з в’язниці чоловік так і не влаштувався на роботу. Натомість, спочатку продав металеві конструкції та електронасос до криниці, потім наявний у дворі шифер та цеглу. Після цього навідався до сусіднього села, де розібрав металевий корпус від трансформатора.

Кіровоград: пікет батьківського комітету ЗОШ - 29 (ФОТО)

Виручені з продажу краденого кошти, зловмисник використав на власні потреби.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

В даний час працівники міліції перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння аналогічних злочинів.
Прес-служба УМВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool