Кіровоградщина: злодій викрав автомобіль та запчастини до нього

Лютий 26, 2016 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

28-річний житель міста Світловодськ раніше вже неодноразово був судимий за крадіжки. Цього разу чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

До відділу поліції звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив про незаконне заволодіння автомобілем ВАЗ 2103 та викрадення набору ключів до авто, стартера, карбюратора, рульової колонки, двох ручних домкратів, кількох гальмівних колодок до коліс, а також 2 рулонів сітки-рабиці.

«Правоохоронці встановили особу зловмисника. Чоловік проник до гаража потерпілого, знайшов ключі у замку запалення автомобіля і перегнав його до іншого гаражного приміщення. Частину чужого майна злодій встиг продати за межами міста. Решту викраденого поліцейські вилучили. У даний час стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, триває. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool