Кіровоградщина: злочинці спробували обікрасти склад сільгосппідприємства

Липень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Працівники Добровеличківського райвідділу міліції за кілька годин встановили особи підозрюваних. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Пригода сталася близько другої години ночі. Охоронець місцевого підприємства, який наглядав за складськими приміщеннями, помітив відсутність замку на вхідних дверях. Придивившись уважніше, чоловік розгледів кілька порожніх полиць та почав «бити на сполох». На місце пригоди невдовзі прибув власник підприємства, який і викликав правоохоронців.
Оглянувши територію, неподалік складу працівники міліції знайшли крадене майно. Злодюжки сховали в бур’янах 15 каністр із засобами захисту рослин, об’ємом 5, 10 та 20 літрів, викрадені зі складу. Сума завданих в наслідок крадіжки збитків обійшлася б підприємству у більше ніж 45 тисяч гривень.
Зрозумівши, що охоронець побачив їх в момент скоєння злочину, крадії вирішили втікати, адже були впевнені у тому, що їх не впізнають. Та сподівання злодіїв виявилися марними.
– Правоохоронці оперативно встановили особи підозрюваних та затримали їх. Ними виявилися двоє жителів іншого району, 33 та 36 років, і 40-річний місцевий житель, – повідомив т.в.о. начальника Добровеличківського РВ УМВС в області Ігор Тельний.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За такі дії чоловікам загрожує до шести років ув’язнення. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool