Кіровоградщина зібрала перший мільйон тонн зерна

Липень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині зібрали перший мільйон тонн зерна нового врожаю станом на сьогодні, 23 липня.

«Вітаю хліборобів Кіровоградщини з намолотом першого мільйону тонн зерна! Цьогоріч область має найвищий показник врожайності по зоні степу – 45, 9 ц/га. Ми перші в зоні степу, другі в зоні лісостепу після Черкащини, найкраще спрацювали Кропивницький та Голованівський райони. Наші аграрії – герої. Навесні агрокліматичні умови були сприятливими, а під час жнив погода не зовсім дозволяє зібрати урожай, але наші аграрії виконують цю колосальну працю. Наші аграрії – найкращі!» - зазначила Марія Чорна.  

Як повідомили в департаменті агропромислового комплексу Кіровоградської ОДА, порівняно з минулим роком урожайність збільшилася на 10,7 ц/га.

Кращі результати отримують аграрії Кропивницького та Голованівського районів, де урожайність ранніх зернових становить 67,5 та 64,9 ц/га.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool