Кіровоградщина: жінці загрожує до 10 років ув’язнення

Лютий 05, 2015 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Зловмисницею виявилася 45-річна жителька районного центру. За незаконну діяльність особі загрожує до 10 років ув’язнення.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на виявлення осіб, що займаються розповсюдженням наркотичних засобів, правоохоронці викрили у вчиненні правопорушення місцеву жительку.

Працівники міліції задокументували факт збуту на одній з вулиць міста. Під час затримання у зловмисниці було вилучено медичний шприц з дозою опію ацетильованого та гроші, отримані від реалізації наркотика.

Попередньо встановлено, що жінка винаймала квартиру, де власноручно виготовляла «зілля», а потім продавала наркозалежним особам.

- Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Долинського РВ УМВС Олександр Коцар. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років позбавлення волі.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool