Кіровоградщина: жінка зарізала свого коханого

Жовтень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

Після скоєного 51-річна жителька одного з сіл Добровеличківського району зателефонувала голові сільської ради і розповіла, що сталося, а вже він повідомив про злочин у міліцію. На місці події правоохоронці виявили тіло 56-річного потерпілого.

Попередньо встановлено, що того дня подружжя разом випасало худобу односельчан на пасовищі. Потім вони повернулися додому. Під час вечері не обійшлося і без алкоголю.
- Згодом між чоловіком та жінкою виникла сварка. Він почав бити дружину, а вона у відповідь схопила ножа та ударила ним чоловіка у груди. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер на місці, – зазначив начальник Добровеличківського РВ УМВС в області Андрій Бензар.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Підозрювану затримано у порядку статті 208 КПК України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool